יום שבת, 21 בפברואר 2015

החורף הוא זמן מושלם להכנת מרקים. קבלו מתכון נהדר וקל למרק עגבניות וזעתר של "אביב בכרם".


מצרכים:
2 ק"ג עגבניות בשלות חתוכות
4 בצלים גדולים פרוסים דק
4 כפות שמן זית
10 שיני שום כתושות
כף סוכר
2 כוסות מים
מלח

להגשה:
שמנת מתוקה מוקצפת
זעתר
שמן זית


אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים סוכר ומלח ומטגנים עד להשחמה.

2. מוסיפים את העגבניות ומטגנים קלות. מוסיפים מלח ושום. מנמיכים את הלהבה ומבשלים. לאחר שהעגבניות הגירו את רוב הנוזלים מוסיפים מים וממשיכים לבשל כחצי שעה.

3. טוחנים היטב את המרק בבלנדר מוט.

4. מעל הקצפת בוזקים מעט זעתר.

5. בכל קערת מרק מניחים מרק עגבניות ומעל מקשטים בשמנת זעתר ובמעט שמן זית.

בתאבון!
/www.facebook.com/avivbakerem.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה